ULIM INAUGUREAZĂ CEL DE-AL 25-EA AN ACADEMIC – ÎNTR-UN CEAS BUN, DRAGI STUDENȚI ȘI PROFESORI!

Azi, 1 septembrie, Universitatea Liberă Internațională din Moldova a inaugurat anul academic 2017-2018 la palatul Național ”Nicolae Sulac”. Rectorul ULIM academicianul Andrei Galben a menționat în discursul său importanța acestui nou început pentru studenții anului I, în contextul marilor transformări din societățile moderne: europenizarea și globalizarea. Andrei Galben le-a urat studenților și profesorilor mult succes în noul an academic.

Ana Guțu, Prim-vicerector ULIM a îndemnat studenții noi veniți să se încadreze plenar nu doar în procesul de învățământ, ci și în activitățile multiple extracurriculare, prin care studenții se vor lansa în proiectele internaționale de cercetare și mobilitate academică.

Svertlana Rusnac, decanul Facultății Psihologie și Asistență Socială, i-a salutat cordial pe studenții anului I și i-a îndemnat să fie cât mai curioși și mai perseverenți în proiectele de viață.

Iuliana Drăgălin, decanul Facultății Științe Economice, și-a amintit că exact cu 20 de ani în urmă pășea pragul ULIM, sfioasă și incertă, ca azi, să-și asume responsabilitatea de a conduce una din cele mai prestigioase facultăți.

În fața studenților și profesorilor au venit absolvenții ULIM pentru a le vorbi în toate limbile despre impresiile lor referitor la viața studențească în familia ULIM și i-au îndemnat pe toți să fie cât mai activi, să se manifeste pe parcursul anilor de studenție prin oportunitățile multiple oferite de ULIM.

Toți vorbitorii au menționat faptul că nu au dat greș alegând ULIM în calitate de instituție de învățământ superior, care îi va lansa în viață din perspectiva celor mai înalte standarde ale calității.

Consiliul Studenților Internaționali au pregătit o surpriză plăcută – un program cultural de cântece și dansuri, prin care au încântat întreaga audiență.

Doamna Svetlana Parmacli, directorul Oficiului Suport Academic, a dat citire ordinului ULIM de înmatriculare a studenților la ciclul I licență și ciclul II masterat.

ULIM sărbătorește la 16 octombrie 2017 aniversarea a 25-ea de la fondarea instituției.

Comments are closed.