Rectorul ULIM, Academicianul Andrei GALBEN, la ceas aniversar

La început de septembrie, luna ce deschide ușa toamnei, Rectorul ULIM, Academicianul Andrei GALBEN mai adaugă un an în calendarul vieții. La acest frumos popas aniversar, conducerea și corpul profesoral al Facultății de Litere îi adresează sincere și calde felicitări, exprimându-și admirația față de această personalitate emblematică în domeniul managementului universitar, care a reușit, într-un timp record și fără nici un sprijin din partea statului, să fondeze o adevărată universitate de talie internațională. Grație activității neobosite a Domniei sale și întregii „armate” de profesioniști care activează la ULIM, în cei 25 de ani de existență, instituția noastră a devenit un veritabil Templu al gândirii libere și un impresionant model în învățământul superior din spațiul european.

Mii de absolvenți ai universității, care duc faima Alma Mater peste mări și țări, îi datorează astăzi recunoștința pentru studiile de calitate și oportunitățile educaționale inedite de care au beneficiat pe parcursul anilor de facultate.

La mulți ani binecuvântați și victorioși, Domnule Rector Andrei Galben! Să Vă dea Dumnezeu multă sănătate, bucurii, forțe pentru a înfrunta noile provocări ale secolului în care trăim și noi proiecte alături întreagă echipă ULIM și familia Dumneavoastră, fără de care știm că nu Vă puteți imagina nici prezentul și nici viitorul.

Comments are closed.